Contactaţi-ne!

Va rugăm să ne contactaţi folosind numărul de telefon sau trimiţându-ne un email.

Telefon
+40 236 33 72 82
+40 236 44 99 10
+40 236 44 99 20
E-mail: office@fierctc.ro
Bine aţi venit!

S.C. FIERCTC SIBEL S.R.L. este o companie tânără, înfiintată în anul 1998, cu capital 100% privat care îşi concentrează eforturile pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor de pe piaţa materialelor de construcţii.

Profile metalice pentru tavane

Profilele metalice pentru tavane sunt destinate realizarii si punerii in opera a tavanelor false si casetate si sunt alcatuite din profilele perimetrale UD si profilele portante CD.

Profile Perimetrale UD 30

Sunt profile in forma de U si sunt elemente metalice realizate din tabla zincata, prin laminare la rece, cu grosimea de 0,5 mm sau 0,6 mm.

- profil perimetral tip Upentru tavan
- dimensiuni: UD 30
- cu secţiunea transversală în formă de U, este realizat prin îndoire la rece din tablă zincată. Pereţii profilelor au câte o rigidizare intermediară

Lungimile standard ale profilelor sunt de 3 m si 4m iar la cererea clientilor se pot confectiona si la alte dimensiuni.

Profile Portante CD 60

Sunt profile in forma de C si sunt elemente metalice realizate din tabla zincata, prin laminare la rece, cu grosimea de 0,5 mm sau 0,6 mm si sunt profilele destinate sustinerii tavanelor false si casetate.

- profil tip C pentru tavan
- dimensiuni: CD 60
- cu secţiunea transversală în formă de C, este realizat prin îndoire la rece din tablă zincată. Laturile şi talpa profilelor au câte două rigidizări intermediare, iar laturile se termină cu o bordură îndoită spre interiorul profilului

Lungimile standard ale profilelor sunt de 3 m si 4m iar la cererea clientilor se pot confectiona si la alte dimensiuni.